Dentist Prague

Image

Tandimplantater

tandimplantater

Behandling Beskrivelse:

Hvad er et implantat?

Et tandimplantat er en ækvivalent af en tandrod, er det indlejret i knoglen af ​​underkæben eller overkæben og udgør en søjle for protetisk rekonstruktion, såsom krone, bro eller protese. Et tandimplantater udlandet er den eneste løsning i tandplejen, som ikke maskere manglen på en tand, men danner velfungerende og godt udseende ny tand. Implantater i Prag er lavet af titanium. Dette materiale er fuldstændigt bioforligeligt, og derfor kroppen genkender det som sin integrerende del.

Kan nogen få implantaterne installeret?

De fleste mennesker, der er generelt sunde, kan undergå dental implantat kirurgi. Patienter skal have sundt tandkød og periodontium for implantatet at være stabil. Det er nødvendigt at opretholde en eksempelvis mundhygiejne og regelmæssig dental besøg. Hvis du overvejer Implant behandling, vil vores læger være glade for at rådgive dig, hvis implantater er den ideelle løsning for dig. De tilfælde, hvor implantaterne kan være kontraindiceret eller kræve individuel forberedelse omfatter:

- Rygning - der forsinker og stopper den helbredende proces,
- Alkoholmisbrug - forhindrer periodontal helbredende proces,
- Paradentose (parodontitis) - paradentose skal blive helbredt, før du starter implantation proceduren for at sikre den langsigtede succes,
- Personer med svagt immunforsvar - dem tager steroider, autoimmun sygdom, eller patienter, der gennemgår strålebehandling
- Personer med patologisk sammenstød af tænder (bruksisme)

 

ANMODNING TIL IMPLANTATER

 

Kan jeg være sikker på, at de billige implantater i Prag bliver en succes?

Typisk er graden af ​​succes er 98% og afhænger af stedet for implantation. Med den rette pleje og tilstrækkelig postoperativ mundhygiejne, kan implantater tjene patienten for livet.

Er implantatanbringelse smertefuldt?

De fleste af de Teeth Implantater Udlandet udføres under lokalbedøvelse. Med moderne behandlingsmetoder og anæstesi, rapporterer de fleste patienter intet ubehag under proceduren. Efter behandlingen kan let smerte og ubehag afhjælpes med smertestillende.

Hvad sker der, hvis jeg ikke har tilstrækkelig Knoglebygningen for proceduren?

I dagens tandpleje, er der effektive metoder til knogle niveau forstærkning for at udføre en korrekt gennemførelse, stabilisering og vedligeholdelse af tandimplantater. Så du behøver ikke at træde tilbage fra implantater, hvis dit ben ikke er tilstrækkelig.

Hvad er holdbarheden af ​​implantater?

Tandimplantater har været anvendt i 30 år. Fra øjeblikket, implantation, kan de være med en patient for life, alt efter hvordan de er passet. Ligesom eventuelle tillæg, kan din implanteret tand blive beskadiget af en skade, paradentose eller forkert mundhygiejne.

Hvordan behandlingen ud?

Efter fremstilling af behandlingsplanen, er korrekt implantation behandling udføres. Proceduren udføres under lokalbedøvelse. Implantatet implanteres i knoglen i stedet for den manglende tand. Under heling af kæben, en ny knogle "vokser" omkring implantatet (Osseointegration), som sikkert og effektivt stabiliserer implantatet i kæbebenet. Når processen med osseointegration er implantatet fastgjort til et element kaldes en post, hvis opgave er at afholde en ny krone, bro eller protese. Visninger for den prothetic arbejde, træffes, og til sidst kronen, bro eller protese er placeret.

Behandling Tid:

(Bone Genopbygning: udført under ét besøg, 6-12 måneder forud for Implant placering)

Første besøg: implantatanbringelse (ca. 1 time)

Osseintegration: c. 3-6 måneder

Andet besøg: Afdækning af implantatet, og kronen placering

Efter Behandling:

Tandimplantater kræver samme omhu som naturlige tænder, herunder børstning mindst to gange om dagen, tandtråd og to gange om året besøg hos tandlægen og fjernelse af tandsten (skalering).

 

ANMODNING TIL IMPLANTATER