Dentist Prague

Image

Dentist in Prague DK > Behandling > Fyldningsmaterialer

Tandfyldning

Fyldningsmaterialer

Behandling Beskrivelse:

Hvad er en tand fyldning?

Tandfyldninger er måde af en dental genopbygning, der anvendes til at fastsætte frakturer og hulrum. Den hvide dental fyldninger placeres i tandkaviteten, sædvanligvis efter tanden oprenses fra caries. Der er forskellige typer og farver af dentale fyldninger i udlandet. De mest almindelige er plastfyldninger, eftersom de svarer til farven af den resterende tand. Metalfyldninger plejede at være populær i fortiden, men tandlæger træde tilbage fra at installere dem på grund af æstetik grunde.

Hvilke fyldninger holder længere?

Normalt guld eller sølv fyld holde den længste periode. De er meget holdbare, men ser ikke godt især i de forreste tænder. Plastfyldninger derfor anbefales til de forreste tænder, men de er dyrere.

 

ANMODNING OM TANDFYLDNING

 

Hvad er indlæg / onlay?

Indlæg og påsættelige er installeret ind i tand ved anvendelse af cement. Det er en form for en påfyldning, som er parat til at bestille. Installationen tager lidt længere tid, da fyldet er udarbejdet på baggrund indtryk taget fra patienten.

Er fyldninger udlandet holdbar?

Holdbarhed af en billig tandlæge fyldninger afhænger af det materiale, den er lavet af. Sommetider fyld skal fjernes efter 5-10 år, er behovet normalt angivet ved smerte. Dog kan nogle dental fyldninger vare i årtier, hvis du holder en god mundhygiejne.

Behandling Tid:

30-60 minutter

Efter Behandling:

Tandfyldninger skal tages hånd om, ligesom dine naturlige tænder. Husk om brug af tandtråd og børstning for at sikre lang holdbarhed af fyld.

ANMODNING OM TANDFYLDNING