Dentist Prague

Image

Dentist in Prague FI > Hoito > Hammastäyte

Hammastäyte

Hammastäyte

Hoito Kuvaus:

Mikä on hampaiden täyte?

Hampaantäytteet ovat tapa hammasproteesin, käytetään korjata murtumia ja kolot. Valkoinen hammas täytteet sijoitetaan hampaan onteloon, yleensä sen jälkeen, kun hammas puhdistetaan kariesta. On olemassa erilaisia ​​ja värejä hammaslääkärin täytettä ulkomailla.Yleisimpiä ovat komposiitti täytettä, koska ne väriseksi jäljellä hampaan. Metal täytteet käytetään olla suosittu aikaisemmin, mutta hammaslääkärit erota niiden asentamista takia estetiikkaa syistä.

Joka täytteet pidempään?

Yleensä, kulta tai hopea täytteet kestää pisimmän ajan. Ne ovat erittäin kestäviä, mutta eivät näytä hyvältä erityisesti etuhampaat. Komposiitti täytteet vuoksi suositellaan, että etuhampaat, mutta ne ovat kalliimpia.

 

PYYNTÖ HAMMASTÄYTE

 

Mikä on inlay / onlay?

Inlay ja onlay on asennettu osaksi hampaan käyttämällä sementtiä. Se on eräänlainen täytteen, joka on valmis tilata.Asennus kestää hieman kauemmin, koska täyte on valmis perustuu vaikutelmia otettu potilas.

Ovatko täytteet ulkomailla kestävä?

Kestävyys halpa hammas täytettä riippuu materiaalista se on valmistettu. Joskus täytteet olisi poistettava jälkeen 5-10 vuotta, tarve ilmoitetaan yleensä kipua. Kuitenkin jotkut hampaiden täytteet voi kestää vuosikymmeniä jos pitää hyvä suuhygienia.

Hoito Aika:

30-60 minuuttia

Jälkeen:

Hampaantäytteet olisi huolehdittava aivan kuten omia hampaita. Muista noin hammaslangan ja harjaus varmistaa pitkän kestävyyden täytettä.

PYYNTÖ HAMMASTÄYTE