Dentist Prague

Image

Dentist in Prague FI > Hoito > Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu

Hoito Kuvaus:

Miksi ammatillinen menetelmät hampaiden valkaisuun Prahan hammaslääkärin toimistossa parempi kuin valkaisevia aineita saatavilla markkinoilla?

Ennen hampaiden valkaisuun potilasta huolellisesti tehdä diagnoosi selitetään syy ja aste värin. Siksi vain hammaslääkäri on toimivaltainen tarpeeksi valita sopiva menetelmä valkaisuun tai hylätty vuoksi hoidon aiheet. Hampaiden valkaisuun tuotteita saatavilla kaupoissa tai verkossa, ovat standardin hampaat peitteet, joita ei voi hyvin kuhunkin hampaisto. Tämä tarkoittaa, että on olemassa vaara, epätasainen vaikutus valkaisuun, kumi ärsytystä tai nielemisen suuria määriä valkaisugeelin. Hallitsematon lääkäri, valkaisu voi aiheuttaa vaurioita hampaan.

 

PYYNTÖ HOITO

 

Voiko joku olla ehdokkaana hampaiden valkaisuun?

Yleensä hampaiden valkaisuun on mahdollista kaikissa tapauksissa, kun on kyse terveitä hampaita, lukumäärästä riippumatta olemassa olevien täytettä. Täytteet voidaan korvata jälkeen valkaisuun, koska täytteet saa valkaista. Hampaiden valkaisuun ei suositella, jos raskaana oleville ja imettäville naisille. Lisäksi hoito on kontraindisoitu potilailla, allerginen jollekin valkaisuun ainesosien, kuten vetyperoksidia. Tupakoitsijat eivät tupakoi aikana hampaiden valkaisuun. Hoito ei myöskään suositella tapauksissa suurta vahinkoa emali.

Kuinka kauan vaikutuksia hampaiden valkaisuun kestää?

Useimmissa tapauksissa ensimmäiset vaikutukset voidaan havaita jo kaksi päivää. Käyttäen 10% karbamidiperoksidia, tulos saavutetaan, kun 2-3 viikkoa. Kun valitset pitoisuus 15%, sinun pitäisi odottaa 10-14 päivä varten vaikutuksen. Tehokkuus valkaisuun riippuu pääasiassa tyypin värin ja hampaan rakenne.

Tulos pysyy näkyvissä ajaksi 2 useita vuosia.

Miksi tunnen hampaat yliherkkyysoireita hampaiden valkaisuun?

Yliherkkyysoireita jälkeen valkaisuun liittyy nestehukka. Valkaisuun geelit sisältävät glyseriinin, joka absorboi tietyn määrän vettä kudoksista. Kipu voidaan poistaa tai lieventää ottamalla käyttöön fluoriyhdisteitä. Yhteensä nesteytys, hampaan tapahtuu sen jälkeen, kun 2 viikkoa sen jälkeen, kun valkaisu loppuun.

Onko hampaiden valkaisuun ulkomailla vaurioita kiillettä?

Monet tutkimustulokset on julkaistu tästä aiheesta. Nykyaikaiset valkaisuun menetelmät eivät vahingoita hampaita. Se on tosiasia niin emali ja dentiinin - jos molemmat kuolleet ja elävät hampaat. Moderni hampaiden valkaisuun ei tee hampaita tullut alttiimpia karies tai enemmän hauras.

Jälkeen:

24 tuntia 3 vrk kuluttua hoidon ei tupakoi, välttää myös väritys ruokaa ja juomia, kuten kahvia. On myös suositeltavaa käyttää valkaisevia hammastahnaa.