Dentist Prague

Image

Dentist in Prague DK > Behandling > Hygiejne Rengøring

Hygiejne Rengøring

Hygiejne Rengøring

Behandling Beskrivelse:

Hvad er tandsten?

Tandsten er plak, der mineraliseres. Det er et alvorligt problem, fordi det kan føre til periodontal inflammation. Det skyldes det faktum, at bakterier samles på stenen og kan forårsage tandkødet og tanden sygdom. Desuden er pladen særlig udsat for misfarvning, som også er et æstetisk problem. Tandsten fjernes under dental sandblæsning eller såkaldt skalering af tænderne.

Hvad er Skalering?

Skalering er en procedure for at fjerne sediment fra tænderne ved mekaniske eller håndholdt ultralyd dentale scaler. Dette gøres ved at frembringe vibrationer ved en frekvens på titusinder af gange i sekundet. Ved at anvende scaler til en tand, der vibrationerne overført til overfladen af ​​tanden, hvilket gør tandsten pause og let at fjerne.

 

ANMODNING OM BEHANDLING

 

Hvad er tænder sandblæsning?

Det er en procedure designet til at rense tænder fra:

- Vinsten - et hårdt lag af forkalkede plader. Den dannede tandsten er for hård skal fjernes under den daglige børstning, eller den danner på steder svære at nå med en pensel. Det kan ske over og under tandkødet.

- Plak - vises på grund af indsamling af pigmenter fra vin, kaffe, te og andre fødevarer. Det er mindre farligt end tandsten, men også bør ikke undervurderes.

- Misfarvning af tænder - der er mange grunde, såsom rygning, alder eller medicin

Hvor ofte skal jeg fjerne tandsten?

Sandblæsning anbefales hvert 6-12 måneder, nogle gange oftere, selv hver 3-4 måneder, hvis patientens tænder er særligt modtagelige for aflejring af pest og sediment. Patienter iført seler anbefales at besøge en tandlæge selv hver 3 måned.

Skalering udføres 1-2 gange om året, og hvis det er nødvendigt (for eksempel i tilfælde af betændelse i gummi) kan gøres endnu 3-6 gange.

Er Hygiejne Rens i Tjekkiet smertefuldt?

Den tandrensning er smertefri, og kan kun forbindes med mild ubehag. Nogle mennesker klager over en ubehagelig eftersmag under slibning.

Hvem er den bedste kandidat til Scale og polere udlandet?

De bedste kandidater til Hygiejne Rengøring er:

- Cigaretrygere
- Mennesker, der ofte drikker kaffe, te og vin
- Patienter iført det ortodontiske seler
- Folk er modtagelige for farvning.

Behandling Tid:

c. 30 minutter, antallet af besøg afhænger af en individuel sag

Efter Behandling:

Efter behandlingen bliver tænderne overfølsomme over for midlertidige pletter, så undgå fødevarer, der indeholder farvestoffer i ca 2 timer. Efter hygiejne rene behandling, lakering af tænder anbefales.

ANMODNING OM BEHANDLING