Dentist Prague

Image

Dentist in Prague FI > Hoito > Hygienia puhdistus

Hygienia puhdistus

Hygienia puhdistus

Hoito Kuvaus:

Mikä on hammaskiveä?

Hammaskivi on plakkia, joka on mineralisoituu. Se on vakava ongelma, koska se voi johtaa periodontal tulehdus. Se johtuu siitä, että bakteerit kerääntyvät kiven ja voi aiheuttaa ikenen ja hampaan tauti. Lisäksi plakki on erityisen altis värjäytyminen, joka on myös esteettinen ongelma. Hammaskivi poistetaan aikana hammashoidon hiekkapuhallusta tai ns skaalaus hampaiden.

Mikä on Skaalaus?

Skaalaus on menettely poistaa sedimenttiä hampaista mekaanisia tai käsin ultraääni hammas skaalaimet. Tämä tehdään generoimalla värähtelyt taajuudella kymmeniä tuhansia kertoja sekunnissa. Soveltamalla skaalaimen, joka hammas, värinä siirtyy hampaan pinnalle, jolloin hammaskiven tauko ja helppo poistaa.

 

PYYNTÖ HOITO

 

Mikä on hampaiden hiekkapuhallusta?

Se on menettely suunniteltu puhdistamaan hampaat:

- Tartar - kova kerros calcified levyjen. Muodostettu hammaskiveä on liian vaikea poistaa aikana päivittäinen hampaiden harjaus, tai se muodostaa paikoissa vaikea päästä harjalla. Se voi tapahtua ylä-ja alapuolelle kumit.

- Plakkia - näyttää takia keräämistä pigmenttien viinistä, kahvia, teetä ja muita elintarvikkeita. Se on vähemmän vaarallista kuin hammaskiveä, mutta myös ei pidä aliarvioida.

- Värjäytyminen hampaiden - monia syitä, kuten tupakointi, ikä tai lääkitys

Kuinka usein minun pitäisi poistaa hammaskiveä?

Hiekkapuhallus suositellaan 6-12 kuukauden välein, joskus useammin, vaikka joka 3-4 kuukautta, jos potilaan hampaat ovat erityisen alttiita laskeuman rutto ja sedimentin. Potilaat yllään housunkannattimet suositellaan käydä hammaslääkärillä jopa 3 kuukauden välein.

Skaalaus suoritetaan 1-2 kertaa vuodessa, ja tarvittaessa (esimerkiksi, kun kyseessä on tulehdus kumi) voidaan tehdä jopa 3-6 kertaa.

Onko Hygienia Puhdista Tšekin tuskallista?

Hampaat pesu on kivuton, ja niihin voi liittyä vain lievää epämukavuutta. Jotkut valittavat ikävä jälkimaku hionnan aikana.

Kuka on paras ehdokas Scale ja Puolan ulkomailla?

Paras ehdokkaista Hygienia Puhdistus ovat:

- Savukkeiden polttajat
- Ihmiset usein juoda kahvia, teetä ja viiniä
- Potilaat yllään Oikomisraudat
- Ihmiset alttiita värjäystä.

Hoito Aika:

c. 30 minuuttia, käyntien määrä riippuu tapauskohtaisesti

Jälkeen:

Käsittelyn jälkeen hampaat tullut yliherkkä väliaikaiseen tahroja, jotta välttää elintarvikkeita, jotka sisältävät väriaineita noin 2 tuntia. Kun hygienia puhdas hoito, lakkaus hampaiden suositellaan.

 

PYYNTÖ HOITO