Dentist Prague

Image

Dentala Implantat

Dentala Implantat

Behandling Beskrivning:

Vad är ett implantat?

Ett tandimplantat är en motsvarighet till en tandrot, det inbäddat i benet i underkäken eller överkäken och utgör en pelare för protetisk rekonstruktion, såsom krona, bro eller protes. Ett tandimplantat utomlands är den enda lösningen för tandläkare som inte maskerar avsaknaden av en tand, men bildar väl fungerande och väl ser nya tand. Implantat i Prag är tillverkade av titan. Detta material är helt biokompatibelt, och därmed kroppen känner igen den som sin del.

Kan någon ha implantat installerade?

De flesta människor, som i allmänhet är friska, kan genomgå tandimplantat operation. Patienterna måste ha friskt tandkött och periodontium för implantatet att vara stabil. Det är nödvändigt att upprätthålla en exemplarisk munhygien och regelbunden tandvård besök. Om du funderar på implantatbehandling kommer våra läkare gärna ge dig råd om implantat är den idealiska lösningen för dig. De fall då implantaten kan vara kontraindicerat eller kräva individuella förberedelser inkluderar:

- Rökning - som saktar ner och stannar läkningsprocessen,
- Överdriven alkoholkonsumtion - förhindrar parodontal läkningsprocessen,
- Parodontit (tandlossning) - parodontit måste botas innan implantationen förfarande för att säkerställa långsiktig framgång,
- Personer med svagt immunförsvar - de tar steroider, autoimmun sjukdom eller patienter som genomgår strålbehandling
- Personer med patologisk konflikt mellan tänderna (bruxism)

 

BEGÄRAN OM TANDIMPLANTAT

 

Kan jag vara säker på att billiga implantat i Prag kommer att bli en succé?

Typiskt, är graden av framgång 98% och beror på platsen för implantationen. Med rätt skötsel och adekvat postoperativ munhygien, kan implantat tjäna patienten för livet.

Är implantatet ont?

De flesta av de tänder Implantat Utomlands utförs under lokalbedövning. Med modern behandlingsteknik och anestesi, de flesta patienter rapporterar inget obehag under förfarandet. Efter behandlingen kan lätt smärta och obehag kan lindras med smärtstillande medel.

Vad händer om jag inte har tillräckligt med ben struktur för förfarandet?

I dagens tandvård, det finns effektiva metoder för bennivån förstärkning för att utföra ett korrekt genomförande, stabilisering och underhåll av dentala implantat. Så du behöver inte avgå från implantat, om ditt ben inte är tillräcklig.

Vad är hållbarhet implantat?

Tandimplantat har använts i 30 år. Från det ögonblick implantation kan de vara med en patient för livet, beroende på hur de tas om hand. Liksom alla tillägg, kan din implanterade tanden skadas av en skada, tandlossning eller felaktig munhygien.

Hur ser behandlingen ut?

Efter beredning av behandlingen planen, rätt implantation behandling utförs. Förfarandet utföres under lokalbedövning. Implantatet implanteras i benet i stället för den saknade tanden. Under läkning av käken, ett nytt ben "växer" runt implantatet (Osseointegration) som säkert och effektivt stabiliserar implantatet i käkbenet. Efter processen med osseointegration är implantatet fästs till ett element som kallas ett inlägg, vars uppgift är att hålla en ny krona, bro eller protes. Visningar för protetisk arbetet tas och slutligen krona, bro eller protes är placerad.

Behandlingstid:

(Benrekonstruktion: utförs under ett besök, 6-12 månader innan implantatet)

Första besök: implantatet (ca 1 timme)

Osseintegration: c.. 3-6 månader

Andra Besök: Upptäcka implantatet och kronan placering

Efter behandling:

Tandimplantat kräver samma omsorg som naturliga tänder, däribland borsta åtminstone två gånger om dagen, tandtråd och två gånger om året besök hos tandläkaren och avlägsnande av tandsten (skalning).

 

BEGÄRAN OM TANDIMPLANTAT