Dentist Prague

Image

Implantaten

Implantaten

Behandeling Beschrijving:

Wat is een implantaat?

Een tandheelkundig implantaat is een equivalent van een tandwortel wordt ingebed in het bot van de onderkaak of bovenkaak en vormt een van de pijlers voor de prothese wederopbouw, zoals kroon, brug of prothese. Een tandheelkundig implantaat is de enige oplossing in tandheelkunde, die niet maskeren het ontbreken van een tand, maar maakt goed functionerende en goed gerichte nieuwe tand. Implantaten in Praag zijn gemaakt van titanium. Dit materiaal is volledig biocompatibel, en dus het lichaam herkent als integraal onderdeel.

Kan iemand de implantaten geplaatst?

De meeste mensen, die over het algemeen gezond, kunnen ondergaan tandheelkundig implantaat chirurgie. Patiënten moeten gezond tandvlees en parodontium voor de Implant stabiel te zijn. Het is noodzakelijk om te houden een voorbeeldige mondhygiëne en regelmatig naar de tandarts te bezoeken. Als u overweegt Implant behandeling, zal onze artsen u graag adviseren als implantaten zijn de ideale oplossing voor u. De gevallen waarin implantaten kan een contra-of vereisen individuele voorbereiding zijn onder andere:

- Roken - die vertraagt ​​en stopt het genezingsproces,
- Overmatig alcoholgebruik - voorkomt parodontale genezingsproces,
- Parodontale aandoeningen (parodontitis) - parodontale ziekte moet worden genezen voordat het plaatsen van implantaten op de lange termijn succes te garanderen,
- Mensen met een zwak immuunsysteem - degenen die steroïden, auto-immuunziekte, of patiënten die radiotherapie
- Mensen met pathologische clash van de tanden (bruxisme)

 

VERZOEK OM IMPLANTATEN

 

Kan ik er zeker van zijn dat de goedkope implantaten in Praag een succes wordt?

Typisch, de mate van succes is 98% en afhankelijk van de plaats van implantatie. Met de juiste zorg en adequate postoperatieve mondhygiëne, implantaten kan de patiënt dienen voor het leven.

Is de plaatsing van het implantaat pijnlijk?

Het merendeel van de tanden Implantaten Buitenland worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Met moderne technieken voor de behandeling en de anesthesie, de meeste patiënten melden geen ongemak tijdens de procedure. Na de behandeling, kan een lichte pijn en ongemak worden verlicht met pijnstillers.

Wat gebeurt er als ik niet over voldoende Bone structuur voor de procedure?

In de tandheelkunde van vandaag, zijn er effectieve methoden voor botniveau vergroting om een ​​goede implementatie, stabilisatie en het onderhoud van de implantaten te voeren. Dus je hoeft niet af te treden van implantaten, als je botten is niet voldoende.

Wat is de levensduur van implantaten?

Tandheelkundige implantaten zijn gebruikt voor 30 jaar. Vanaf het moment van implantatie, kunnen zij met een patiënt voor het leven, afhankelijk van hoe ze worden gereinigd. Zoals elke aanvulling, kan uw geïmplanteerde tand worden beschadigd door een verwonding, parodontitis of onjuiste mondhygiëne.

Hoe werkt de behandeling eruit?

Na bereiding van het behandelingsplan, wordt de juiste implantatiebehandeling uitgevoerd. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Het implantaat wordt geïmplanteerd in het bot op de plaats van de ontbrekende tand. Tijdens de genezing van de kaak, een nieuw bot "groeit" in het implantaat (osseointegratie) die veilig en effectief stabiliseert het implantaat in het kaakbot. Na het proces van osseointegratie, wordt het implantaat gekoppeld aan een element heet een post, die tot taak heeft het bezit van een nieuwe kroon, brug of prothese. Vertoningen voor prothetische werk worden genomen, en tenslotte de kroon, brug of prothese geplaatst.

Behandeling Tijd:

(Bone Reconstructie: uitgevoerd tijdens een bezoek, 6-12 maanden voorafgaand aan de plaatsing van het implantaat)

Eerste bezoek: Plaatsing van het implantaat (ca. 1 uur)

Osseintegration: c. 3-6 maanden

Second Visit: Het blootleggen van het implantaat, en de kroon plaatsing

Na de behandeling:

Tandheelkundige implantaten vereisen dezelfde zorg als natuurlijke tanden, inclusief borstelen ten minste tweemaal per dag, flossen en twee keer per jaar bezoek aan de tandarts en het verwijderen van tandsteen (scaling).

 

VERZOEK OM IMPLANTATEN