Dentist Prague

Image

Dentist in Prague FI > Hoito > Implantit

Implantit

Implantit

Hoito Kuvaus:

Mikä on Implantin?

Hammasimplantti on vastaava hampaan juuren, se on upotettu luun ala-ja yläleuassa ja aiheuttaa pilari proteesin jälleenrakentamiseen, kuten kruunu, silta tai proteesi. Hammasimplantti on ainoa ratkaisu hammaslääketieteen, joka ei peitä puute hammas, mutta muodostaa hyvin toimivan ja hyvin etsivät uusi hammas. Implantit Prahassa on valmistettu titaanista. Tämä materiaali on täysin bioyhteensopivaa, ja näin kehon tunnistaa sen sen olennaisena osana.

Voiko joku olla implantit asennettu?

Useimmat ihmiset, jotka ovat yleensä terveitä, voi läpikäydä Hammasimplantti leikkaus. Potilaiden tulee olla terveitä kumit ja hampaiden implanttia vakaana. On välttämätöntä säilyttää esimerkinomaisen suuhygienia ja hampaiden vierailu. Jos harkitset implanttihoidon, meidän lääkärit mielellään neuvoo jos implantit ovat ihanteellinen ratkaisu sinulle. Silloin, kun implantit voivat olla vasta tai vaatia yksittäisiä valmistelua ovat:

- Tupakointi - joka hidastaa ja pysäyttää paranemista,
- Liiallinen alkoholinkäyttö - estää periodontal paranemisprosessia,
- Parodontiitin (parodontiitti) - parodontiitin on kovettunut ennen istutusta menettely varmistaa pitkän aikavälin menestyksen,
- Ihmiset, joilla on heikko immuunijärjestelmä - näitä steroideja, autoimmuunisairaus, tai potilailla sädehoitoa
- Ihmiset patologinen Clash hampaiden (hampaiden narskuttelu)

 

PYYNNÖN IMPLANTIT

 

Voinko olla varma, että Taloudellinen Implants Prahassa tulee menestys?

Tyypillisesti onnistumisen aste on 98%, ja riippuu paikasta implantaatiokohdassa. Asianmukaista hoitoa ja riittävä leikkauksen suuhygienia, implantit voivat palvella potilaan elämän.

Onko implantin tuskallista?

Useimmat Teeth implantit ulkomailla tehdään paikallispuudutuksessa. Nykyaikaisella käsittelytekniikoita ja anestesia, useimmat potilaat raportoivat mitään epämukavuutta menettelyn aikana. Käsittelyn jälkeen lievää kipua ja epämukavuutta voidaan lievittää särkylääkkeitä.

Mitä tapahtuu, jos minulla ei ole riittävästi Luusto menettelyyn?

Nykypäivän hammaslääketieteessä olemassa tehokkaita menetelmiä luutasosta vahvistukseksi voidakseen suorittaa asianmukaista täytäntöönpanoa, vakautus-ja huolto hammasimplantit. Joten sinun ei tarvitse erota Implants, jos luu ei riitä.

Mikä on kestävyys implantit?

Hammasimplantit on käytetty 30 vuotta. Siitä hetkestä istutuksen, he voivat olla mukana potilaan elämän, riippuen siitä miten ne hoidetaan. Kuten kaikki täydentää, sinun istutettu hammas voi vaurioitua vamman, parodontiitin tai väärän suuhygienia.

Miten hoito näyttää?

Valmistuksen jälkeen hoitosuunnitelma, oikea istutus käsittely suoritetaan. Menettely suoritetaan paikallispuudutuksessa. Implantti istutetaan luun sijasta puuttuva hammas. Aikana paranemista leuan, uusi luu "kasvaa" implantin ympärille (osseointegraation), joka turvallisesti ja tehokkaasti stabiloi implantaatin leukaluuhun. Kun prosessi osseointegraation, implantti on kiinnitetty elementti nimeltään viesti, jonka tehtävänä on järjestää uusi kruunu, silta tai proteesi. Näyttökertoja prothetic työtä tehdään, ja lopuksi kruunu, silta tai proteesi asetetaan.

Hoito Aika:

(Bone jälleenrakennus: suorittaa yhden käynnin, 6-12 kuukautta ennen implantin)

Ensimmäinen vierailu: implantin (n. 1 tunti)

Osseintegration: c. 3-6 kuukautta

Toinen vierailu: paljastaminen implantin, ja kruunu sijoitus

Jälkeen:

Hammasimplantit edellyttää samaa hoitoa kuin luonnolliset hampaat, kuten harjaus vähintään kahdesti päivässä, hammaslangan ja kahdesti vuodessa hammaslääkärissä käynnistä ja poistaminen hammaskiven (skaalaus).

 

PYYNNÖN IMPLANTIT