Dentist Prague

Image

Dentist in Prague FI > Hoito > Juurihoito

Juurihoito

Juurihoito

Hoito Kuvaus:

Miten hoito näyttää?

Ensimmäisessä vaiheessa hoidon, ydinkudos on poistettava kammiosta ja root kanavat. Sitten kammio ja juurikanavien huolellisesti puhdistettu. Aiemmat, pieni reikä kruunu hampaan on tehty. (Jos sinulla on ollut vakavia kipu hampaan, tämä menettely antaa yleensä suuri helpotus.) Jos lääkärisi käyttää nykyaikaisia ​​menetelmiä, hoito vaatii yleensä yhden käynnin, mutta vaikeissa tapauksissa se voi vaatia 2 tai 3 niistä. Kun lääkäri on varma, että hammas on vapaa infektio, kanavat ja kammio on täytetty hampaiden materiaalia, joka estää uudelleen tunkeutuminen bakteerien hampaan. Joskus on tarpeen vahvistaa hampaan juuren-kruunu inlay. Sitten hammas kruunu on rakennettu uudelleen komposiitti täyttö, kultaa tai posliinia inlay tai posliinia tai metallia kruunu.

Onko juurihoito suorittaa mikroskoopilla paremmin sitten perinteinen juurihoito?

Tämän ansiosta laite voimme paikantaa lukuisia kanavia, jotka ovat näkymättömiä ilman mikroskooppia, ja sitten varovasti hoitaa koko järjestelmän kanavia. Käyttämällä mikroskoopilla, voimme todella katsoa sisälle kanavan ja suorittaa asianmukainen kohtelu visuaalinen ohjaus.

 

PYYNTÖ HOITO

 

Onko juurihoito kivulias?

Useimmat hoidot voidaan tehdä ilman paikallispuudutuksessa. Jos lääkärisi ennakoida mahdollisuus syntyminen kipu, / hän suorittaa paikallispuudutuksessa. Joskus on tilapäistä ärsytystä ympäröiviin kudoksiin käsitelty hammas. Se on yleensä heikko riitä, että kipulääkkeitä saatavilla apteekeista ilman reseptiä voi helpottaa kipua. Jos koet turvotusta tai kipua, ota heti yhteys hammaslääkäriin.

Näkyykö juurihoito käsitelty hammas puolestaan ​​musta käsittelyn jälkeen?

Nykyaikaiset menetelmät halpaa juurihoito ulkomailla eivät aiheuta värimuutoksia niin vahva kuin aiemmin aiemmin. Hammas voi tummentaa hieman, mutta se voidaan korjata hampaiden valkaisuun.

Onko muuta vaihtoehtoa juurihoito?

Vaihtoehtona juurihoitamaan on hampaan poistoon. Hyvin usein tämä on vakava ongelma potilaalle: onko poistamaan hampaan nopeasti ja edullisesti, tai päättää melko kallista hoitoa ja säästää hampaan. Lopullinen päätös on, tietenkin, jotka on tehty potilaan kuitenkin hampaanpoiston yleensä ei ratkaise ongelmaa.

Miksi tarvitsen uudelleen juurihoito?

Joskus hampaat aiemmin juurihoito käsitelty vaativat uudelleen käsittelyä. Oire ilmaissut tarvetta, voi olla tuskaa. Joskus se näkyy myös röntgensäteilyä muodossa dark "tahra" ympärille kärki juuren. "Tahra" on vain luukadon väärän juurihoito. Huolellisen uudelleen käsittelyyn, luu uusinnat ja muutokset ympärillä juuren kärjen katoavat.

Hoito Aika:

Yksi vierailla tapauksessa tavanomaista menettelyä. Monimutkaisemmat tapaukset voivat vaatia 2-3 käyntiä.

 

PYYNTÖ HOITO