Dentist Prague

Image

Kruunut

Kruunut

Hoito Kuvaus:

Mikä on hammaskruunun ulkomailla?

Luonnollisen hampaan muodostuu juuren ja kruunu. Halpa hammaskruunun on osa että näemme suussa ja estetiikka meidän hymy riippuu siitä. Jos luonnollinen hammas on vaurioitunut siinä määrin, että se ei ole mahdollista korjata sen normaalilla komposiitti palauttaminen (täyttö), liuos voi olla hammaskruunun. Proteesien kruunu on sementoitu pysyvästi, eli se ei voi poistaa suusta. Dental kruunut voidaan parantaa muodon, koon tai värin hampaan.

Milloin hammaskruunujen tarpeen?

Suosituksia halvalla hammaskruunujen ulkomailla ovat:

- Vakava tuhoaminen luonnollisen kruunu hampaan aiheuttama karies tai vamman
- Hankausta
- Istuttamisen jälkeen täyttää puuttuvan hampaan
- Jälkeen juurihoito vahvistaa hampaan
- Esteettiset näkökohdat kuten värjäytynyt hampaat, hammaskiillemuutoksia, negatiivisessa muodossa tai väärin sijoitettu hammaskaaren
- Korjaus okklusaaliruuvit suhteiden välttämiseksi oikomishoidon.

 

PYYNNÖN KRUUNUT

 

Mitkä ovat hammaskruunujen tehty?

Proteettisten kruunujen voidaan valmistaa eri materiaaleista. Akryyli ja komposiitit käytetään luomiseen Väliaikaiset kruunut. Pysyvä kruunut voidaan valmistaa metallista, posliinista tai metallista säätiö voi olla keraaminen.

- Metal Kruunut - käytettiin proteettisten jälleenrakentamiseen monta vuotta, koska niiden kestävyys ja lujuus. Metalli kruunu hoito nykyään käytetään hyvin harvoin riittämättömän estetiikkaa.

- Porcelain fuusioitu-metalli-kruunut ja posliini fuusioitu-to-kulta kruunut-yhdistelmän kautta posliini, jolla on korkea esteettiset arvot, ja metalli-sen kestävyyttä ja lujuutta, kruunut ovat hyvin suosittuja modernin proteeseja. Koska ydin posliini kruunut, terässeokset erityistä koostumusta ovat yleisimmin käytetty. Ne ovat turvallisia elimistölle ja on erittäin korkea lujuus. Ihmiset, jotka ovat allergisia perusmetallien, voi valita kulta seokset vaihtoehtona, joita käytetään myös saada suurempi esteettinen lopputulos. Posliini sulatettua-metalli kruunut voidaan suorittaa koko pituus kaaren, mutta parhaan estetiikka, keraamiset kruunut suositellaan etuosan kaari osa.

- Full keraamiset kruunut-on paras estetiikka ja kiitos niiden perusta, ne ovat kestäviä ja vahvoja kuin teräs-base kruunua. Niitä voidaan käyttää sekä etu-ja taka-hampaat.

Miten asennus Kruunut näyttää?

Vuoden ensimmäisellä käynnillä hammaslääkäri tutkii hampaita, ja suorita kaikki tarvittavat työ ennen kruunu hoitoon (juurihoito). Hammaslääkäri jauhaa hammasta kruunu. Jos kyseessä on vahinko hammas, joka on liian pieni kruunu, post tarvitaan ylläpitämään kruunu. Sen jälkeen, näyttökertoja kruunu tehdään, ja väliaikainen kruunu on asennettu. Seuraavan käynnin (yleensä 5 päivän jälkeen, mikä on aika hammaslaboratorioon tehdä kruunu) pysyvä kruunu on asennettu.

Onko hoito kivuliasta?

Joitakin vaiheita valmistettaessa hammas proteesin kruunu voi olla tuskallista potilaalle tai aiheuttaa epämukavuutta, ja siksi on käytetty paikallispuudutusainetta, joka tehokkaasti poistaa epämiellyttäviä tuntemuksia. Kruunu sementillä itsessään ei ole kivulias ja ei vaadi anestesiaa.

Milloin minun pitäisi päättää saada Crowns asennettu?

On olemassa muutamia tilanteita, kun pitäisi päättää Crowns:

- Hammas voi heikentää aiempaan asennukseen suuren täyttö
- Kun täyte on värjäytynyt, kruunu pitäisi parantaa ulkonäköä hampaan
- Jos hammas on käsitelty juurihoito, kruunu voidaan tarvita suojaamaan heikentynyt hammas
- Onnettomuuksien
- Säilyttääkseen vakaan hammassillan

Kuinka kauan kruunut viimeksi?

Elinikä kruunun riippuu siitä, miten se hoidetaan. Kruunu ei itse rappeutuminen, mutta kariesta voi aloittaa paikassa, jossa kruunu täyttää hampaan. On hyvin tärkeää pitää tämä alue puhtaaksi aivan kuten muut hampaat estää hampaan reikiintymistä. Asianmukainen hygienia tekee kruunu pysyä pitkän aikaa.

Tunnen Crown toisin kuin luonnolliset hampaat?

Koska muoto kruunu on hieman erilainen kuin puuttuva hammas, se voi tuntua epämukavalta ensin. Muutaman päivän sinun ei pitäisi tuntea eroa.

Hoito Aika:

Ensimmäinen vierailu: valmistelu hammas kruunu, väliaikainen kruunu asennus

Toisella käynnillä (jälkeen c. 5 päivää): pysyvä kruunu asennus

Jälkeen:

Vältä puremista kovia esineitä (esim. kuoret pähkinöitä.) Käytä hammaslankaa. Erityistä huomiota antaa puhdistus pinnat, joissa kruunu täyttää kumia.

PYYNNÖN KRUUNUT