Dentist Prague

Image

Dentist in Prague DK > Behandling > Rodbehandling

Rodbehandling

Rodbehandling

Behandling Beskrivelse:

Hvordan behandlingen ud?

I den første fase af behandlingen, er Pulpavævet fjernet fra kammeret og rodkanaler. Derefter kammeret og rodkanaler er omhyggeligt renset. Tidligere er et lille hul i kronen af ​​tanden sted. (Hvis du har oplevet svære smerter i tanden, denne procedure normalt giver en stor lettelse.) Hvis din læge bruger moderne metoder, behandling kræver som regel ét besøg, men i vanskelige tilfælde kan det kræve 2 eller 3 dem. Når lægen er sikker på, at tanden er fri for infektion, er kanalerne og kammeret fyldes med dentalt materiale, der vil forhindre en ny penetration af bakterier i tanden. Nogle gange er det nødvendigt at styrke tand ved en rod-krone indlæg. Så tandkronen er genopbygget med en plastfyldning, guld eller porcelæn indlæg, eller porcelæn eller metal krone.

Er rodbehandling udført med mikroskop bedre derefter den traditionelle rodbehandling?

Takket være denne enhed kan vi finde de mange kanaler, som er usynlige uden mikroskopet, og derefter forsigtigt behandle hele systemet af kanaler. Ved hjælp af et mikroskop, kan vi faktisk se ind i kanalen og udføre den rette behandling under visuel kontrol.

 

ANMODNING OM BEHANDLING

 

Er rodbehandling smertefuldt?

De fleste behandlinger kan ske uden lokalbedøvelse. Hvis din læge foregribe muligheden for fremkomsten af ​​smerte, han / hun vil udføre lokalbedøvelse. Nogle gange er der midlertidig irritation af væv omkring det behandlede tand. Det er normalt svag nok, at de smertestillende midler til rådighed på apoteker uden recept kan lindre smerten. Hvis du oplever hævelse eller stærke smerter, bør du straks kontakte en tandlæge.

Vil min rodbehandling behandlet tand turn sort efter behandlingen?

Moderne metoder til billig rodbehandling udlandet ikke forårsage misfarvning så stærk som de plejede at i fortiden. Tanden kan lidt mørkere, men det kan korrigeres ved tandblegning.

Er der noget alternativ til rodbehandling?

Et alternativ til endodontisk behandling er tandudtrækning. Meget ofte, dette er et alvorligt dilemma for en patient: om at fjerne tanden hurtigt og billigt, eller træffe beslutning om en temmelig dyr behandling og redde tanden. Den endelige beslutning er naturligvis fremstillet af patienten imidlertid tandudtrækning normalt ikke løser problemet.

Hvorfor skal jeg have re-rodbehandling?

Undertiden tænderne tidligere rodbehandling behandlet kræve fornyet behandling. Symptomet viser et sådant behov, kan være smerte. Undertiden er det også ses på røntgenbilleder i form af en mørk "pletter" omkring spidsen af ​​roden. Den "Stain" er intet andet end knogletab på grund af forkert rodbehandling. Efter en grundig genbehandling forsvinde knoglen genopbygger og de ændringer omkring roden spids.

Behandling Tid:

Et besøg i tilfælde af standard procedure. Mere komplicerede tilfælde kan kræve 2-3 besøg.

 

ANMODNING OM BEHANDLING