Dentist Prague

Image

Dentist in Prague DK > Behandling > Tandblegning

Tandblegning

tandblegning

Behandling Beskrivelse:

Hvorfor er de faglige metoder til tænderne hvidtekalk Prag i en tandklinik bedre end de hvidtekalk materialer til rådighed på markedet?

Før du starter tandblegning en patient bør nøje undersøgt for at stille en diagnose forklarer årsagen og graden af ​​misfarvning. Derfor er det kun en tandlæge er kompetent nok til at vælge den mest hensigtsmæssige metode til blegning eller opgav behandlingen på grund af kontraindikationer. Tandblegning produkter tilgængelige i butikkerne eller på nettet, omfatter standard tænder overlays, der måske ikke være velegnet til hver type tandsæt. Dette betyder, at der er risiko for ujævn virkning af hvidtekalk, gummi irritation eller indtagelse af store mængder blegegel. Ukontrolleret af en læge, kan blegning føre til beskadigelse af tanden.

Kan nogen være en kandidat til Tandblegning?

I almindelighed er tandblegning muligt i alle tilfælde, når der beskæftiger sig med sunde tænder, uanset antallet af eksisterende fyldninger. De fyldninger kan udskiftes efter kridtning, da fyldninger ikke bliver whitened. Tandblegning er ikke anbefalet i tilfælde af gravide og ammende mødre. Desuden er behandlingen kontraindiceret hos patienter allergiske som helst af de hvidtekalk bestanddele, såsom hydrogenperoxid. Rygere kan ikke ryge cigaretter under tandblegning. Behandlingen anbefales heller ikke i tilfælde af større skader på emaljen.

 

ANMODNING OM BEHANDLING

 

Hvor længe vil virkningerne af Tandblegning sidst?

I de fleste tilfælde de første virkninger kan ses allerede i to dage. Anvendelse af 10% carbamidperoxid, er det opnåede resultat efter 2-3 uger. Når du vælger en koncentration på 15%, skal du vente 10-14 dage for effekten. Effektiviteten af ​​hvidtekalk afhænger primært af typen af ​​misfarvning og tandstrukturen.

Resultatet er synligt i en periode på 2 til flere år.

Hvorfor føler jeg tænder overfølsomhed efter tandblegning?

Symptomerne på overfølsomhed efter kridtning er forbundet med dehydrering. Kridtning geler indeholder glycerol, der absorberer en vis mængde vand fra vævet. Smerte kan elimineres eller mindskes ved anvendelse af fluorforbindelser. Total rehydratisering af tanden vil være efter 2 uger efter blegning afslutning.

Er Tandblegning i udlandet skade emalje?

En masse af forskningsresultater er blevet offentliggjort på dette emne. Moderne kridtning metoder ikke forårsage skader på dine tænder. Det er en kendsgerning for både emalje og dentin - i tilfælde af både døde og levende tænder. Moderne tandblegning gør ikke tænderne bliver mere modtagelig for karies, eller mere skrøbelig.

Efter Behandling:

For 24 timer til 3 dage efter behandlingen ikke ryger, undgå også farvende mad og drikke som kaffe. Det anbefales også at bruge whitening tandpasta.