Dentist Prague

Image

Dentist in Prague SE > Behandling > Tandblekning

Tandblekning

Tandblekning

Behandling Beskrivning:

Varför är de professionella metoder Tandblekning Prag i en tandläkarens bättre än de vitare material som finns på marknaden?

Innan du börjar tandblekning bör patienten undersökas noggrant för att göra en diagnos som förklarar orsaken och graden av missfärgning. Därför är endast en tandläkare kompetent nog att välja lämplig metod för blekning eller övergav behandlingen på grund av kontraindikationer. Tandblekning produkter finns i butiker eller på nätet, har standard tänder överlägg som inte kan väl anpassade till varje typ av tänder. Detta innebär att det finns en risk för ojämn effekt av blekning, tandköttet irritation eller intag av stora mängder blekningsgel. Okontrollerad av en läkare, kan blekning leda till skador på tanden.

Kan någon vara en kandidat för tandblekning?

I allmänhet är tandblekning möjligt i alla fall, när det handlar om friska tänder, oavsett antalet befintliga fyllningar. Fyllningar kan ersättas efter blekning eftersom fyllningar inte kommer att få vitnade. Tandblekning rekommenderas inte vid gravida och ammande kvinnor. Dessutom är behandling kontraindicerat för patienter som är allergiska mot något av blekning ingredienser såsom väteperoxid. Rökare kan inte röka cigaretter under tandblekning. Behandlingen rekommenderas inte heller i fall av stora skador på emaljen.

 

SKICKA En BEGÄRAN

 

Hur länge kommer effekterna av Tandblekning senast?

I de flesta fall är de första effekterna kan ses redan i två dagar. Användning av 10% karbamidperoxid, är det resultat som uppnåtts efter 2-3 veckor. När du väljer en koncentration av 15%, bör du vänta 10-14 dagar för effekten. Effekten av blekning beror primärt på typen av missfärgning och tandstrukturen.

Resultatet är synligt under en period av 2 till flera år.

Varför känner jag tänder överkänslighet efter tandblekning?

Symptomen på överkänslighet efter blekning är förknippade med dehydrering. Whitening geler innehåller glycerol, som absorberar en viss mängd vatten från vävnaderna. Smärta kan elimineras eller lindras genom användning av fluorföreningar. Totalt rehydratisering av tanden sker efter 2 veckor efter blekning fullbordan.

Har Tandblekning utomlands skador emalj?

Många forskningsresultat har publicerats om detta ämne. Moderna vitare metoder inte orsakar skador på tänderna. Det är ett faktum för både emalj och dentin - vid både döda och levande tänder. Moderna tandblekning gör inte tänderna blir mer mottagliga för karies, eller mer ömtålig.

Efter behandling:

För 24 timmar till 3 dagar efter behandlingen inte röker, undvik också färgning av livsmedel och drycker som kaffe. Det rekommenderas också att använda whitening tandkräm.

SKICKA En BEGÄRAN