Dentist Prague

Image

Dentist in Prague NL > Behandeling > Tanden Bleken

Tanden Bleken

Tanden Bleken

Behandeling Beschrijving:

Waarom zijn de professionele methoden van tanden bleken Praag in een tandartspraktijk beter dan de whitening materialen op de markt?

Voordat u begint met het bleken van tanden een patiënt moet zorgvuldig worden onderzocht om een ​​diagnose uitleggen van de oorzaak en de mate van de verkleuring te maken. Daarom alleen een tandarts is bekwaam genoeg om de juiste methode van bleken te kiezen of om de steek gelaten de behandeling als gevolg van contra-indicaties. Tanden Bleken producten in de winkel of online, waaronder standaard tanden overlays die niet goed kan worden aangepast aan elk type van het gebit. Dit betekent dat er een risico van ongelijkmatige effect van de whitening, tandvleesirritatie of inname van grote hoeveelheden gel. Ongecontroleerde door een arts, kan het bleken leiden tot beschadiging van de tand.

Kan iemand een kandidaat voor tanden bleken?

In het algemeen bleken van tanden kan in elk geval bij de behandeling van gezonde tanden, ongeacht het aantal bestaande vullingen. De vullingen kunnen worden vervangen na het bleken, omdat vullingen worden niet gebleekt. Tanden Bleken wordt niet aanbevolen in geval van zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Bovendien wordt de behandeling indiceerd bij patiënten die allergisch zijn voor een van de bestanddelen bleken zoals waterstofperoxide. Rokers kunnen niet roken sigaretten tijdens de tanden bleken. De behandeling wordt ook niet aanbevolen in geval van grote schade aan het glazuur.

 

VERZOEK OM BEHANDELING

 

Hoe lang zullen de effecten van Tanden Bleken mee?

In de meeste gevallen de eerste effecten zijn al te zien in twee dagen. Met 10% carbamide peroxide, wordt het resultaat bereikt na 2-3 weken. Wanneer u een concentratie van 15% te kiezen, moet u wachten 10-14 dagen voor het effect. De effectiviteit van whitening voornamelijk afhankelijk van de aard van verkleuring en de tandstructuur.

Het resultaat blijft zichtbaar gedurende 2 tot meerdere jaren.

Waarom voel ik me tanden overgevoeligheid na het bleken van tanden?

De symptomen van overgevoeligheid na het bleken worden geassocieerd met uitdroging. Whitening gels bevatten glycerine, die een bepaalde hoeveelheid water uit de weefsels absorbeert. Pijn kan worden geëlimineerd of verminderd door het gebruik van fluorverbindingen. Totaal rehydratatie van de tand zal plaatsvinden na 2 weken na de bleken voltooiing.

Heeft Tanden Bleken in het buitenland schade emaille?

Veel van de onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd over dit onderwerp. Moderne whitening methoden veroorzaken geen schade aan uw tanden. Het is een feit voor zowel glazuur en dentine - in het geval van zowel dode en levende tanden. Moderne het bleken van tanden maakt geen tanden meer vatbaar voor cariës, of meer kwetsbaar.

Na de behandeling:

Gedurende 24 uur tot 3 dagen na de behandeling niet roken, ook voorkomen dat het kleuren van levensmiddelen en dranken, zoals koffie. Het is ook aan te raden om bleken tandpasta te gebruiken.