Dentist Prague

Image

Dentist in Prague SE > Behandling > Tandfyllning

Tandfyllning

Tandfyllning

Behandling Beskrivning:

Vad är en tand fyllning?

Tandfyllningar är ett sätt att en dental restaurering, används för att fastställa frakturer och håligheter. Den vita dentala fyllningar placeras i tanden hålighet, vanligtvis efter tanden renas från karies. Det finns olika typer och färger av dentala fyllningar utomlands. De vanligaste är sammansatta fyllningar, eftersom de matchar färgen på den återstående tanden. Metall fyllningar brukade vara populär i det förflutna, men tandläkare avgå från att installera dem på grund av estetiska skäl.

Vilka fyllningar längre?

Vanligtvis guld eller silver fyllningar varar längst tid. De är mycket hållbara men inte ser bra ut, särskilt i de främre tänderna. Kompositfyllningar därför rekommenderas för framtänderna, men de är dyrare.

 

BEGÄRAN OM TANDFYLLNING

 

Vad är inlay / onlay?

Inlägg och Onlay installeras i tanden genom användning av cement. Det är en slags fyllning som är beredd att beställa. Installationen tar lite längre tid, eftersom fyllningen är beredd utifrån intryck tagna från patienten.

Är fyllningar utomlands hållbara?

Hållbarhet för en billig tandvård fyllningar beror på det material den är gjord av. Ibland fyllningar tas bort efter 5-10 år, är behovet vanligtvis av smärtan. Dock kan vissa dentala fyllningar pågå i årtionden om du håller god munhygien.

Behandlingstid:

30-60 minuter.

Efter behandling:

Tandfyllningar bör tas om hand precis som dina naturliga tänder. Tänk om tandtråd och borstning för att säkerställa lång hållbarhet fyllningar.