Dentist Prague

Image

Tannkroner

tandkroner

Behandling Beskrivelse:

Hva er en tannkrone i utlandet?

En naturlig tann består av en rot og en krone. Den billige tannkrone   er en del som vi ser i munnen og estetikk smil vår avhenger av det. Hvis en naturlig tann er skadet i den grad at det ikke er mulig å fastsette den med en standard kompositt restaurering (fylling), kan løsningen være en tannkrone. Protese krone er sementert fast, dvs. at det ikke kan fjernes fra munnen. Dental   kroner   kan forbedre form, størrelse eller farge av en tann.

Når er tannkroner nødvendig?

Anbefalingene for billige tannkroner utlandet omfatter:

- Alvorlig ødeleggelse av den naturlige krone av tannen skyldes karies eller skade
- Slitasje
- Etter implantering for å fylle den manglende tannen
- Etter rotfylle å styrke tann
- Estetiske hensyn, for eksempel misfargede tenner, emalje mangler, en negativ form eller feil plassert i dental bue
- Korrigering av okklusale relasjoner for å unngå kjeveortopedisk behandling.

 

ANMODNING OM TANDKRONER

 

Hva er tannkroner laget av?

Protese kroner kan være laget av ulike materialer. Akryl og kompositter brukes til oppretting av midlertidige kroner. Faste kronene kan være laget av metall, kan porselen eller metall på fundamentet være keramikk.

- Metal Crowns - ble brukt som protese rekonstruksjon i mange år på grunn av sin holdbarhet og styrke. Metallet krone behandling i dag brukes svært sjelden på grunn av utilstrekkelige estetikk.

- Porselen smeltet-til-metall kroner og porselen smeltet til gull Crowns-gjennom en kombinasjon av porselen, som har en høy estetiske verdier, og metall med sin holdbarhet og styrke, de kronene er svært populær i moderne protetikk. Som en kjerne av porselen kroner, stållegeringer med spesiell sammensetning er den mest brukte. De er trygge for kroppen og har en meget høy styrke. Personer som er allergiske mot basemetaller, kan velge gull legeringer som et alternativ, som også brukes til å oppnå en høyere estetiske resultater. Porselen smeltet-til-metall kroner kan utføres på hele lengden av buen, men for å få de beste estetikk, er keramiske kroner anbefales for front arch delen.

- Full keramiske kroner-har de beste estetikk og takk til basen sin, de er så holdbare og sterke som stål-base kroner. De kan brukes i både front-og bakre tennene.

Hvordan installasjon av Crowns se ut?

Under det første besøket tannlegen vil undersøke tennene, og utføre alle de nødvendige arbeidet før kronen behandling (rotfylling). Tannlegen vil slipe tann for kronen. I tilfelle av en skade tann, som er for liten for kronen, vil et innlegg være nødvendig for å opprettholde kronen. Etter det er de visninger for kronen tatt, og en midlertidig krone er installert. Under neste besøk (vanligvis etter 5 dager, som er en tid for tannlege lab for å gjøre kronen) den permanente kronen er installert.

Er det vondt?

Noen trinn ved fremstillingen av en tann for protese krone kan være smertefullt for pasienten eller forårsake ubehag, og derfor lokal bedøvelse brukes, noe som effektivt eliminerer de ubehagelige opplevelser. Kronen sementering selv er ikke smertefull og krever ikke anestesi.

Når bør jeg velger å ha Crowns installert?

Det er noen situasjoner når du skal bestemme på Crowns:

- Tann kan svekkes av tidligere installasjon av en stor fylling
- Når fyllingen er misfarget, bør kronen forbedre utseendet av en tann
- Om en tann har blitt behandlet med rotfylling, kan en krone være nødvendig for å beskytte en svekket tann
- I tilfelle ulykker
- For å opprettholde en stabil tannbro

For hvor lenge vil kronene vare?

Levetiden til en krone avhenger av hvordan det vil bli tatt vare på. Crown selv ikke morkner, men karies kan starte på det sted der kronen møter tannen. Det er svært viktig å holde dette området rent akkurat som de andre tennene for å hindre at tannen fra forfall. Nødvendig hygiene vil gjøre kronen bo for en lang tid.

Vil jeg føle kronen annerledes enn den naturlige tenner?

Siden formen på kronen vil være litt forskjellig fra den manglende tannen, kan det føles ubehagelig i begynnelsen. Etter noen dager bør du ikke føle forskjellen.

Behandling Tid:

Første besøk: forberedelse av tannen for kronen, midlertidig krone installasjon

Andre besøk (etter c 5 dager.): Permanent krone installasjon

Etter behandling:

Unngå biting harde gjenstander (f.eks skall av nøtter.) Bruk tanntråd. Spesiell oppmerksomhet gi til rengjøring flater, hvor kronen møter tannkjøttet.

ANMODNING OM TANDKRONER