Dentist Prague

Image

Dentist in Prague DK > Behandling > Tandproteser

Tandproteser

tandproteser

Behandling Beskrivelse:

Hvad er Tandproteser?

Protesen er en kunstig skabelse, der erstatter den tabte fragment af et organ, men det er ikke en del af en levende organisme. Tandproteser i Prag anvendes i tandplejen til at rekonstruere manglende tænder. De er lavet af metaller eller deres legeringer.

Hvorfor skal jeg rekonstruere de manglende tænder?

Tab af tænder bør straks afsluttet. Selv et enkelt hul, kan udgøre en trussel mod de tilstødende tænder. Tænder tendens til at bevæge sig i retning af et mellemrum. Dette kan også føre til yderligere tab af tænder. Den tidligere protesen udføres, desto bedre.

 

ANMODNING OM TANDPROTESER

 

Hvilken protese typer er tilgængelige?

Aftagelige tandproteser er de proteser, der indføres i mundhulen og fjernes fra det af patienten. Disse er: skelet tandproteser, partielle og komplet stabil protese

- Skelet tandproteser, udføres, når de manglende tænder er for bred til en bro. Den væsentligste del af skelettet proteser er et metal, monteret med pigge og torne, og metaldelen er reduceret til minimum, og brugeren ikke praktisk mærke det. Parenteser anvendes til at opretholde protesen. Og Tornene skal baseres på de tyggeflader af tænder til at flytte kræfterne på kæbebenet.

- Delvis og komplet stabile protese-tygge kræfterne overføres kun af slimhinden og periosteum af kæbeknoglen, der forårsager knogle overbelastning. Dette accelererer knogleresorption og forårsager sammensynkning af protesen gør det "alt for stor", og dets adhæsion til substratet og stabilitet forværres. Desværre ved toothlessness, er dens alternative dyre implantater alene.

Hvordan kan jeg vælge den rigtige protese for mig?

Udvælgelsen af ​​en restaurering passende for en given patient afhænger af mange faktorer:
- Antallet af de manglende tænder
- Kvaliteten og mængden af ​​de resterende tænder
- Placering af tandtab
- Tilstand af knoglen, tandkød og slimhinder
- En bid
- Patientens alder
- Patientens præferencer
- Den finansielle kapacitet af patienten

Vil protesen ændre mit udseende?

Moderne tandpleje giver os mulighed for at skabe billig tandproteser som meget ligner din naturlige bid. Dit smil kan ændre sig en smule, men forskellen vil ikke være signifikant.

Hvor længe skal jeg bære protesen? Kan jeg sove med protesen på?

I den indledende periode af iført proteser udlandet, vil du sandsynligvis blive anbefalet at bære Denture hele tiden, selv mens man sover. Når du har vænnet dig til protesen, bør du fjerne det for nætter, at lade dig tandkød hvile.

Efter Behandling:

Du skal huske om at tage sig godt af dig protese ligesom i tilfælde af dine naturlige tænder. Børste og tandtråd din protese mindst to gange om dagen. På markedet findes der forskellige typer af detergenter i pulver-eller pelletform, som opløst i vand rense tandprotesen kemisk. Deres anvendelse anbefales især til syge mennesker og patienter med fysiske handicap.

 

ANMODNING OM TANDPROTESER