Dentist Prague

Image

Dentist in Prague FI > Hoito > Tekohampaat

Tekohampaat

Tekohampaat

Hoito Kuvaus:

Mitä ovat Hammasproteesit?

Proteesi on keinotekoinen luomus, joka korvaa menetetyn fragmentti elin, mutta se ei ole osa elävä organismi. Hammasproteesien Prahassa käytetään hammaslääketieteessä rekonstruoida puuttuvat hampaat. Ne on tehty metalleja tai niiden seoksia.

Miksi minun täytyy rekonstruoida puuttuvat hampaat?

Jokainen menetys hampaita tulisi välittömästi loppuun. Jopa yksittäinen rako voi uhata naapurimaiden hampaita. Hampaat taipumus siirtyä suuntaan raon. Tämä voi jopa johtaa edelleen hampaiden irtoamiseen. Aikaisempi proteesi on tehty, sitä parempi.

 

 PYYNNÖN TEKOHAMPAAT

 

Mitkä hammasproteesin tyypit ovat käytettävissä?

Hammasproteesia ovat hammasproteesit jotka on tuotu suuontelon ja poistetaan siitä, että potilas. Nämä ovat: luuranko tekohampaat, osittainen ja täydellinen vakaa proteesin

- Skeleton hammasproteesit-suoritetaan, kun puuttuvat hampaat ovat liian hammassilta silta. Suurin osa luuranko tekohampaat on metallirunko varustettu piikeillä ja piikkejä, ja metalli-osa on vähennetty minimiin ja käyttäjä ei käytännössä tunne sitä. Suluissa käytetään pitämään proteesi. Ja piikit on perustuttava purupinnat hampaiden siirtää voimia leukaluuhun.

- Osittainen ja täydellinen vakaa proteesi-pureskelua voimat siirretään vain limakalvon ja luukalvon leuan luun, aiheuttaen luun ylikuormitus. Tämä nopeuttaa luun resorptiota ja aiheuttaa vajoaminen proteesin joten se "liian suuri", ja sen tarttuvuus alustaan ​​ja vakautta pahenee. Valitettavasti, jos toothlessness, sen vaihtoehtona on kallista implantit vain.

Miten valita oikea proteettinen minulle?

Valintaa palauttaminen sopiva tietylle potilaalle riippuu monista tekijöistä:
- Numero puuttuvat hampaat
- Laatu ja määrä jäljellä hampaiden
- Sijainti hampaan menetys
- Tila luun, kumit ja limakalvojen
- Purenta
- Potilaan ikä
- Potilaan mieltymykset
- Taloudellinen kapasiteetti potilaan

Tuleeko hammasproteesin vaihdan ulkoasua?

Modern hammaslääketieteen avulla voimme luoda halvalla tekohampaat joka hyvin läheisesti muistuttavat luonnollista purra. Hymysi voi muuttua hieman, mutta ero ei ole merkittävä.

Kuinka kauan minun pitäisi käyttää hammasproteesin? Voinko nukkua proteesi on?

Alkuvaiheessa yllään tekohampaat ulkomailla, sinun tulee todennäköisesti suositeltavaa käyttää proteesi koko ajan, vaikka on unessa. Kun tottuu proteesi, sinun pitäisi poistaa se yöksi, jotta voit kumit levätä.

Jälkeen:

Sinun tulisi muistaa hyvää huolta teistä hammasproteesin kuten tapauksessa omia hampaita. Harja ja Floss hammasproteesin vähintään kahdesti päivässä. Markkinoilla on olemassa erilaisia ​​pesuaineita jauheen tai pelletin muodossa, joka liuotetaan veteen puhdista hammasproteesin kemiallisesti. Niiden käyttö on erityisen suositeltavaa sairaita ihmisiä ja potilaiden fyysinen vamma.

 

PYYNNÖN TEKOHAMPAAT