Dentist Prague

Image

Viilupuu

Viilupuu ulkomailla

Hoito Kuvaus:

Mitä Dental laminaatit?

Dental Viilupuu  käytetään korjaamaan muodon, värin ja koon hampaita.Kuuluisa "Hollywood Smile" on vain joukko viiluja.Viilu on hyvin ohut kerros materiaalia sementoitu eteen pinnan hampaiden parantaa niiden esteettinen ulkonäkö. Saavutettaisiin paras mahdollinen vaikutus, ts. "Hollywood hymy" posliini viiluja tehdään yleensä, mutta se on myös mahdollista suorittaa komposiitti Viilupuu.

Missä tapauksissa minun pitäisi päättää saada Dental Viilut ulkomailla suoritettu?

Viiluja tehdään yleensä seuraavissa tapauksissa:

- Pysyvä värjäytyminen joita ei vahvistettu valkaisuun
- Mekaaniset vauriot ovat aiheutuneet vammat, hampaiden narskuttelu tai käytöstä johtuvat riittämättömästä ruokavaliosta
- Poistaa erot hampaiden
- Epätasainen hampaat

 

PYYNNÖN VIILUPUU

 

Miten hoito näyttää?

Alussa hammaslääkäri tutkii hampaita hampaiden kuulemista. Jos ei ole ristiriitoja vastaan Halvat Dental Viilut Prahassa, hampaat on oltava valmis.Hammaslääkärit jauhaa hampaita ja asentaa väliaikainen laminaatit. Aikana seuraava käynti, pysyvä viilut asennettu.

Onko hoito kivuliasta?

Dental Viilupuu hoito on lähes kivuton, mutta se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa.

Kuinka kauan Jalopuuviilut viimeksi?

Posliini viiluja kestävät yleensä 5-10 vuotta, kun taas komposiitti viiluja voi kestää vuoden tai 2. Anyway tahansa viilu on vaihdettava ennemmin tai myöhemmin.
Vaikka viilut sementoitu tiukasti hampaan, on tapauksia irtoaminen ja putoaminen. Tällaisissa tilanteissa on tärkeää pitää viilu ja ota välittömästi yhteys hammaslääkäriin.

Hoito Aika:

Ensimmäinen vierailu: valmistelu hampaiden ottaen vaikutelmia

Toinen vierailu: asennus Jalopuuviilut

Jälkeen:

Huolimatta kestävyys viiluja, sinun pitäisi huolehtia niistä ylläpitämällä perusperiaatteet suuhygienia. Kannattaa myös muistaa järjestelmällinen käynnit hammaslääkärillä.

 

PYYNNÖN VIILUPUU