Dentist Prague

Image

Dentist in Prague NL > Behandeling > Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Behandeling Beschrijving:

Hoe werkt de behandeling eruit?

In de eerste fase van de behandeling wordt de pulpa uit de kamer verwijderd en de wortelkanalen. Dan is de kamer en wortelkanalen worden zorgvuldig gezuiverd. Eerder, wordt een klein gaatje in de kroon van de tand gemaakt. (Als je hebt ervaren ernstige pijn in de tand, meestal deze procedure een grote opluchting geeft.) Als uw arts maakt gebruik van moderne methoden, de behandeling vereist meestal een bezoek, maar in moeilijke gevallen kunnen 2 of 3 die. Als de arts is ervan overtuigd dat de tand vrij is van infectie, zijn de grachten en de kamer gevuld met tandheelkundige materiaal dat opnieuw binnendringen van bacteriën wordt voorkomen dat in de tand. Soms is het nodig om de tand te versterken door een wortel-kroon inlay. Dan is de tand kroon wordt herbouwd met een composiet vulling, goud of porseleinen inlays, of porselein of metalen kroon.

Is wortelkanaalbehandeling uitgevoerd met microscoop beter dan de traditionele wortelkanaalbehandeling?

Dankzij dit apparaat kunnen we lokaliseren van de vele kanalen, die onzichtbaar zijn zonder de microscoop, en dan zorgvuldig omgaan met het hele systeem van grachten. Met behulp van een microscoop, kunnen we eigenlijk kijken in het kanaal en het uitvoeren van de juiste behandeling onder visuele controle.

 

VERZOEK OM BEHANDELING

 

Is de wortelkanaalbehandeling pijnlijk?

De meeste behandelingen kunnen worden gedaan zonder lokale anesthesie. Als uw arts anticiperen op de mogelijkheid van het ontstaan ​​van pijn, hij / zij zal presteren plaatselijke verdoving. Soms is er een tijdelijke irritatie van de weefsels rond de behandelde tand. Het is meestal zwak genoeg dat de pijnstillers verkrijgbaar bij de apotheek zonder recept kunt de pijn te verzachten. Als u zwelling, hevige pijn, moet u onmiddellijk contact opnemen met een tandarts.

Zal mijn wortelkanaal behandelde tand beurt zwart na de behandeling?

Moderne methoden van goedkope wortelkanaalbehandeling behandeling in het buitenland niet leiden tot verkleuring zo sterk als ze in het verleden gebruikt. De tand kan iets donkerder, maar het kan worden verholpen door het bleken van tanden.

Is er een alternatief voor Canal Behandeling Root?

Een alternatief voor endodontische behandeling is het trekken van tanden. Heel vaak is dit een ernstig dilemma voor een patiënt: of aan de tand te verwijderen snel en goedkoop, of beslissen over een vrij dure behandeling en op te slaan van de tand. De beslissing is natuurlijk van de patiënt, maar de tanden meestal niet het probleem.

Waarom moet ik opnieuw wortelkanaalbehandeling?

Soms is de tanden eerder wortelkanaal behandelde nodig herbehandeling. De symptomen die wijzen op een dergelijke behoefte, kan pijn. Soms is het ook zichtbaar op röntgenfoto's in de vorm van een donkere "vlek" rond de punt van de wortel. De "vlek" is niets anders dan botverlies als gevolg van onjuiste wortelkanaalbehandeling. Na zorgvuldige herbehandeling, het bot herbouwt en de veranderingen rond de wortelpunt verdwijnen.

Behandeling Tijd:

Een bezoek in het geval van de standaard procedure. Meer gecompliceerde gevallen kan verlangen 2-3 bezoeken.

 

VERZOEK OM BEHANDELING