Dentist Prague

Image

Dentist in Prague NL > Behandeling > Dental Vulling

Dental Vulling

Dental Vulling

Behandeling Beschrijving:

Wat is een tandheelkundige vulling?

Tandvullingen zijn een manier van een tandheelkundige restauratie, die worden gebruikt om breuken en holtes op te lossen. De witte tand vullingen worden geplaatst in de tand holte, meestal na de tand wordt gezuiverd van cariës. Er zijn verschillende soorten en kleuren van tandheelkundige vullingen in het buitenland. De meest voorkomende zijn composietvullingen, omdat zij overeenkomen met de kleur van de overige tanden. Metalen vullingen gebruikt om populair te zijn in het verleden, maar tandartsen ontslag van het installeren van hen, omdat van esthetiek redenen.

Welke vullingen langer duren?

Meestal is de gouden of zilveren vullingen duren het langst tijd. Ze zijn zeer duurzaam, maar niet goed uit vooral de voortanden. Composiet vullingen worden daarom aanbevolen voor de voortanden, maar ze zijn duurder.

 

VERZOEK OM VULLING

 

Wat is inlay / onlay?

Inlay en Onlay worden geïnstalleerd in de tand door het gebruik van cement. Het is een soort van een vulling die bereid is te bestellen. De installatie duurt een beetje langer, want de vulling is opgesteld op basis van indrukken van de patiënt.

Zijn vullingen in het buitenland duurzaam?

Duurzaamheid van een goedkope tandheelkundige vullingen is afhankelijk van het materiaal waarvan het is gemaakt van. Soms vullingen moet worden verwijderd na 5-10 jaar, is de behoefte meestal aangegeven door de pijn. Echter, sommige tandheelkundige vullingen tientallen jaren duren als je blijft een goede mondhygiëne.

Behandeling Tijd:

30-60 minuten

Na de behandeling:

Tandvullingen moeten worden verzorgd, net als uw natuurlijke tanden. Vergeet niet over flossen en poetsen tot een lange levensduur van de vullingen te garanderen.

 

VERZOEK OM VULLING