Dentist Prague

Image

Dentist in Prague NL > Behandeling > Hygiëne Reiniging

Hygiëne Reiniging

Hygiëne Reiniging

Behandeling Beschrijving:

Wat is tandsteen?

Tandsteen is plaque die gemineraliseerd. Het is een ernstig probleem omdat het kan leiden tot periodontale ontsteking. Het wordt veroorzaakt door het feit dat bacteriën verzamelen over de steen en kunnen tandvlees en tanden ziekte veroorzaken. Bovendien is de plaque is bijzonder gevoelig voor verkleuring, die ook een esthetisch probleem. Tandsteen wordt verwijderd tijdens tandheelkundige zandstralen of zogenaamde schaling van de tanden.

Wat is Scaling?

Scaling is een procedure voor het verwijderen sediment uit de tanden met behulp van mechanische of hand-held ultrasone tandheelkundige scalers. Dit wordt gedaan door het genereren van trillingen met een frequentie van tienduizenden malen per seconde. Door toepassing van de scaler om een ​​tand worden de trillingen naar het oppervlak van de tand, waardoor de tandsteen breken en te verwijderen.

 

VERZOEK OM BEHANDELING

 

Wat is tanden zandstralen?

Het is een procedure ontworpen om de tanden schoon te maken van:

- Tandsteen - een harde laag van verkalkte platen. De gevormde tandsteen te moeilijk worden verwijderd tijdens de dagelijkse borstelen of vormt in moeilijk te bereiken plaatsen met een borstel. Het kan voorkomen boven en onder het tandvlees.

- Plaque - verschijnt door het verzamelen van pigmenten van wijn, koffie, thee en andere voedingsmiddelen. Het is minder gevaarlijk dan de tandsteen, maar ook moet niet worden onderschat.

- Verkleuring van de tanden - er zijn vele redenen, zoals roken, leeftijd of medicatie

Hoe vaak moet ik verwijderen van de tandsteen?

Zandstralen is aan te bevelen om de 6-12 maanden, soms vaker, zelfs om de 3-4 maanden, indien de patiënt de tanden zijn bijzonder gevoelig voor de depositie van de pest en sediment. Patiënten dragen van bretels wordt aanbevolen om een ​​tandarts te bezoeken, zelfs om de 3 maanden.

Schalen wordt uitgevoerd 1-2 keer per jaar en indien nodig (bijvoorbeeld in het geval van ontsteking van het tandvlees) kan worden gedaan 3-6 keer.

Is de Hygiene Reinig in Tsjechië pijnlijk?

De tanden schoonmaken is pijnloos, en kan alleen geassocieerd met een milde ongemak worden. Sommige mensen klagen over een onaangename nasmaak tijdens het schuren.

Wie is de beste kandidaat voor Schaal en Poolse buitenland?

De beste kandidaten voor Hygiene Reinig zijn:

- Rokers
- Mensen die vaak drinken koffie, thee en wijn
- Patiënten het dragen van de orthodontische beugels
- Mensen gevoelig voor vlekken.

Behandeling Tijd:

c. 30 minuten het aantal bezoeken afhankelijk van een individueel geval

Na de behandeling:

Na de behandeling, tanden worden overgevoelig voor tijdelijke vlekken, dus vermijd voedingsmiddelen die kleurstoffen bevatten voor ongeveer 2 uur. Na de hygiëne schoon behandeling wordt lakken tanden aanbevolen.

 

VERZOEK OM BEHANDELING