Dentist Prague

Image

Kronen

Kronen

Behandeling Beschrijving:

Wat is een tandheelkundige kroon buitenland?

Een natuurlijke tand bestaat uit een wortel en een kroon. De goedkope kroon is een deel dat we zien in de mond en de esthetiek van onze glimlach hangt ervan af. Als een natuurlijke tand beschadigd voor zover het niet mogelijk is te repareren met een standaard composietrestauratie (vulling), kan de oplossing een kroon. Prothetische kroon permanent gecementeerd, dus kan niet worden verwijderd uit de mond. Dental kronen kan de vorm, grootte of kleur van een tand te verbeteren.

Wanneer zijn tandheelkundige kronen nodig?

De aanbevelingen voor goedkope kronen in het buitenland zijn onder andere:

- Ernstige vernietiging van de natuurlijke kroon van de tand wordt veroorzaakt door cariës of letsel
- Slijtage
- Na implantatie van de ontbrekende tand of kies te vullen
- Na wortelkanaalbehandeling aan de tand te versterken
- Esthetische overwegingen, zoals verkleurde tanden, glazuurdefecten, een negatieve vorm of verkeerd geplaatst in de tandboog
- Correctie van occlusale verhoudingen om orthodontische behandeling te vermijden.

 

VERZOEK OM KRONEN

 

Wat zijn de tandheelkundige kronen gemaakt?

Prothetische kronen kan worden gemaakt van verschillende materialen. Acryl en composieten worden gebruikt voor het creëren van tijdelijke kronen. Definitieve kronen kan worden gemaakt van metaal, porselein of metaal kan het fundament keramiek.

- Metaal Kronen - werden gebruikt als prothetische reconstructie voor vele jaren als gevolg van hun duurzaamheid en sterkte. De metalen kroon behandeling tegenwoordig is zeer zelden te wijten aan onvoldoende esthetiek gebruikt.

- Porselein gesmolten-op-metaal kronen en Porselein versmolten-to-goud Kronen-door middel van een combinatie van porselein, die een hoge esthetische waarden, en metaal met zijn duurzaamheid en sterkte heeft, de kronen zijn erg populair in de moderne protheses. Als kern van porseleinkronen, staallegeringen met speciale samenstelling zijn de meest gebruikte. Ze veilig zijn voor het lichaam en hebben een zeer hoge sterkte. Mensen die allergisch zijn voor basismetalen kunnen kiezen goudlegeringen als alternatief, ook worden gebruikt om een ​​hogere esthetische resultaten. Porcelain fused-op-metaal kronen worden uitgevoerd op de gehele lengte van de boog, maar de beste esthetiek te worden keramische kronen aanbevolen voor de voorste boog deel.

- Volledige keramische kronen-de beste esthetiek en dankzij hun basis, ze zijn zo duurzaam en sterk als de stalen-base kronen. Ze kunnen worden gebruikt in zowel de voorste en achterste tanden.

Hoe werkt de installatie van kronen eruit?

Tijdens het eerste bezoek van de tandarts zal uw tanden, en het uitvoeren van alle noodzakelijke werkzaamheden voorafgaand aan de kroon behandeling (wortelkanaalbehandeling). De tandarts zal malen de tand voor de kroon. In geval van schade tand, die te klein is voor de kroon, een functie nodig om de kroon handhaven. Daarna worden de indrukken van de kroon genomen en een tijdelijke kroon is geïnstalleerd. Tijdens het volgende bezoek (gewoonlijk na 5 dagen, een tijd voor het tandtechnisch laboratorium de kroon te maken) de permanente kroon wordt geïnstalleerd.

Is de behandeling pijnlijk?

Sommige stappen in de bereiding van een tand prothese kroon kan pijnlijk voor de patiënt of ongemak veroorzaakt en daarom lokale verdoving wordt gebruikt, die effectief het onaangename gevoel elimineert. De kroon cementeren zelf is niet moeilijk en vereist geen verdoving.

Wanneer moet ik beslissen om de kronen geïnstalleerd?

Er zijn een paar situaties waarin je moet beslissen over de kronen:

- Tand kan worden verzwakt door eerdere installatie van een grote vulling
- Wanneer de vulling is verkleurd, moet de kroon het uiterlijk van een tand
- Als er een tand is behandeld met wortelkanaalbehandeling, kan een kroon nodig zijn om een ​​verzwakte tand te beschermen
- In geval van ongevallen
- Om een ​​stabiele tandbrug handhaven

Voor hoe lang zal de kronen mee?

De levensduur van een kroon hangt af van hoe het zal worden verzorgd. Kroon zelf niet vervallen, maar de cariës kan beginnen op de plaats waar de kroon aan de tand. Het is zeer belangrijk dat u dit gebied schoon te maken, net als de andere tanden aan de tand te voorkomen verval. Passende hygiëne zal de kroon op te blijven voor een lange tijd.

Zal ik anders voelen de Kroon dan de natuurlijke tanden?

Aangezien de vorm van de kroon zal enigszins afwijken van de ontbrekende tand, kan het ongemakkelijk voelen op het eerste. Na een paar dagen moet je niet het verschil voelen.

Behandeling Tijd:

Eerste bezoek: voorbereiding van de tand voor de kroon, tijdelijke kroon installatie

Tweede bezoek (na c 5 dagen.): Permanente kroon installatie

Na de behandeling:

Vermijd bijten harde voorwerpen (bijv. schelpen van noten.) Tandzijde gebruiken. Speciale aandacht besteden aan het reinigen van de oppervlakken waar de kroon aan het tandvlees.

VERZOEK OM KRONEN