Dentist Prague

Image

Praag

Dental Clinic in Praag:

Speciaal voor onze patiënten, Dentist in Prague samen met de grootste en de beste tandheelkundige kliniek. Tevredenheid en tandheelkundige gezondheid van onze patiënten is onze prioriteit en daarom onze tandheelkundige kantoren zijn niet alleen uitgerust met de meest moder en geavanceerde tools, maar ook stress-vrije sfeer. Dankzij de airconditioning en comfortabel meubilair u kunt ontspannen en vergeet over pijn en stress. De moderne apparatuur maakt tandheelkunde in Praag pijnloos.

Wij zorgen ervoor dat tandartsen samenwerken met Dentist in Prague zijn wereldberoemd, hoogopgeleide professionals, wiens opleiding en ruime ervaring in de tandheelkunde quaranty de hoogste kwaliteit van de goedkope tandheelkundige behandeling. Medewerkers wordt gekenmerkt door een inidvidual benadering van elke patiënt. We hebben altijd ons best doen om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Hun tevredenheid is onze grootste beloning.

 

STUUR EEN VERZOEK

 

tandheelkundige kliniek Tandheelkundige behandeling Clinic in Praag Tandartsen

Aanbevolen Accommodatie:

Old Town Square Hotel in Praag is gelegen in het hart van de prachtige stad Praag. Het hotel biedt comfort, luxe en ontspanning. De kamers zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur, toegang tot internet, televisie, telefoon, een moderne badkamer. Het hotel bieden extra diensten zoals kapper, gebruikelijke was-en stomerijservice en nog veel meer. Tot uw beschikking is er ook een cafe en een restaurant met breed scala aan traditionele maaltijden en internationale gerechten worden geserveerd.

Hotel in Praag Old Town Square Hotel in Praag Accommodatie in Praag Stad Praag

Sheraton Prague Hotel ligt aan het Wenceslasplein. Het hotel biedt verschillende kamertypes, aangepast aan uw individuele behoeften. De kamers zijn niet alleen luxe, maar ook zeer comfortabel. Nergens anders kunt u proeven van heerlijke maaltijden, zodat als in het restaurant van het hotel en de bar. Het hotel ligt op loopafstand van het hotel van de vele interessante toeristische attracties van de stad.

Sheraton Prague Hotel Sheraton Praag Hotel in Praag Sheraton Hotel

Praag Kaart:


Pokaż Prague na większej mapie

Praag bezienswaardigheden in de buurt:

Hradcany is een Praagse wijk te verspreiden op de heuvel boven de bocht van de rivier de Moldau. karakteristieke dominante van deze heuvel is de kathedraal van Praag en de reus kasteel complex. Het is worht aan de wisseling van de wacht van eer te zien, plaats hier elke dag om 12.00 uur in de eerste binnenplaats van het kasteel van Praag. Daarnaast Hradcany biedt:
- Praag panorama vanaf de Hradcany marktplein
- Loreta
- Czerninow Palace weer (van buiten)
- Paleis Schwarzenberg, nu onderdeel van de National Gallery
- Nieuwe Wereld
- Royal Gardens met het zingen fontein en de Belvedere

De Tsjechische Republiek Hradcany

Mala Strana, Praag wijk en een van de meest historische regio's., Gelegen aan de voet van de heuvel waar de Praagse Burcht is gevestigd.

De meest interessante plaatsen zijn:
- Nerudovastraat
- St. Nicholas Church in Mala Strana
- John Lennon muur
- Kerk van Onze Lieve Vrouw onder de Chain
- De kerk van Onze-Lieve-Vrouw de zegevierende met het heiligdom van het kindeke Jezus van Praag
- Malostranski markt met gebouwen van het Parlement van de Tsjechische Republiek
- Tuin Senaat op de zetel van de Senaat
- Vrtbovska tuin

Mala Strana Praag Toerisme Praag

De Karelsbrug is een van de belangrijkste plaatsen in Praag. De combinatie van beide oevers van de rivier de Moldau, is de brug bestaat al sinds de veertiende eeuw. Door midden van de negentiende eeuw was de enige brug die beide oevers van de rivier de Moldau. Het heeft meer dan 500 meter lang en wordt ondersteund door 16 pilaren. Er zijn meer dan 30 bands van standbeelden gelegen aan de brug. Het is een echte galerie van barokke standbeelden, gemaakt door de grootste kunstenaars van die tijd. Naast barokke sculpturen vindt u ook daar vinden sculpturen uit de vroege twintigste eeuw, gemaakt in een iets andere stijl. De meest populaire plek op de brug is het standbeeld van St. Johannes van Nepomuk. Het bevat twee planken, waarvan toont de plaats van verdrinking St. John's in de rivier Vltava, de andere toont de plaats van belijdenis van St. koningin Sofia.

De Karelsbrug De Karelsbrug Praag

De Oude Stad in Praag, is een van de belangrijkste plaatsen in de Tsjechische hoofdstad. De geschiedenis van de oude stad zelf dateert van meer dan duizend jaar geleden, maar de oragnized Oude Stad bestaat grofweg uit het begin van de eeuw XII / XIII. Het aantal monumenten is hier echt indrukwekkend, elk huis heeft een zeer rcolorful geschiedenis en is vaak rijk aan echt interessante elementen.
De belangrijkste monumenten in de oude stad zijn onder meer:
- Het Oude Stadhuis, gelegen aan het Oude Stadsplein
- Astronomische klok, een klok met een interessante manier van het meten van de tijd, en een "presentatie" elk uur
- Kerk van de Heilige Nicolaas in de Oude Markt
- Kerk van Onze-Lieve-Vrouw
- Johannes Hus monument
- Huis van de Stenen Klok
- Kubistische huis van Lady In Black
- Huidige Dum

De Oude Stad in Praag De Oude Stad

De Nieuwe Stad in Praag, opgericht door keizer Karel IV, is een indrukwekkende stedelijke omgeving, gericht op het waarborgen van de duurzame ontwikkeling van de hoofdstad van het rijk. Gelijke gelederen van de straat, een gigantische markt (80 duizend vierkante meter) en deze veel verschillende monumenten.
De belangrijkste monumenten en dingen die er te doen in de Nieuwe Stad, zijn:
- New Town markt
- New Town Hall
- St. Wenceslas Plein
- Passages in de nabijheid van St. Wenceslas Plein
- Faust House
- Jindrziska Tower
- Kerk van Alle Heiligen van de Tsjechische

De Nieuwe Stad in Praag Nieuw Praag

Osefov betekent dat de voormalige Joodse getto in Praag, die vandaag de dag is een onderdeel van de oude binnenstad. Na de sloop aan het begin van de eeuw, alleen de synagoge en de Joodse begraafplaats bleef fromt de oorspronkelijke gebouwen.

Vysehrad is een Praagse wijk wordt ook wel Praag vesting. Dit is een zeer interessant voorbeeld van de barokke defensie-instellingen, gelegen op een gunstige locatie aan de rivier de Moldau. In aanvulling op de relatief nieuwe geschiedenis, kan Vysehrad ook bogen op de "bijdrage" in de geschiedenis die verband houden met het begin van de Tsjechische. Het is ook de laatste rustplaats van vele prominenten uit de Tsjechische geschiedenis.
Het is ook een plek waar je kunt vinden relieken van St. Valentijn, mysterieuze beelden van Caesar en een plaats, die een prachtig uitzicht op de andere delen van Praag biedt.

Praag Josefov Vysehrad

 

STUUR EEN VERZOEK