Dentist Prague

Image

Dentist in Prague SE > Om Oss > Referenser

Referenser

"Jag rekommenderar helt tandvård i Prag tandläkare och klinik personalen var mycket engagerad i min behandling och allt gick bra, utan några problem -Jag har dentala implantat installerade och resultaten är perfekt Jag är också nöjd med kostnaden för behandlingen, resan till Prag var mycket överkomligt. "
Emily F., Ireland

"Mycket bra organisation av hela behandlingen. Innan du kommer till Prag fick jag en detaljerad plan för behandling med kostnadsförslag och varaktigheten av behandlingen. Mitt fall var mycket komplicerad och krävde kirurgiskt ingrepp, men tandläkarna på kliniken gjorde ett fantastiskt jobb. jag är nöjd med resultatet av deras arbete och kostnaden för behandlingen. "
Anders, Norway

"Valet av behandling i Prag var ett mycket bra beslut. Jag har fått en mycket professionell vård också när man planerar min resa. Jag blev verkligen förvånad över den välutrustade och moderna klinik, som visade sig vara bättre än många kliniker i Storbritannien. jag har rekommenderat ert företag till alla mina vänner, de får redan redo att sin behandling organiseras i Prag som väl. "
Thomas, England

OM OSS