Dentist Prague

Image

Vernisje

Vernisje in het buitenland

Behandeling Beschrijving:

Wat zijn vernisje ?

Vernisje worden gebruikt om de vorm, kleur en grootte van de tanden te corrigeren. De beroemde "Hollywood Smile" is gewoon een set van vernisje . Een fineer is een dunne laag materiaal gecementeerd aan het vooroppervlak van de tanden hun esthetische uiterlijk te verbeteren. Om het optimale effect te bereiken, dwz "Hollywood smile" porseleinvernisjes worden meestal uitgevoerd, maar het is ook mogelijk om de composietfacetten.

In welke gevallen moet ik beslissen om de Vernisje in het buitenland uitgevoerd?

Vernisje worden meestal uitgevoerd in de volgende gevallen:

- Permanente verkleuring die niet kunnen door vastgesteld door tanden bleken
- Mechanische beschadiging, veroorzaakt door verwondingen, tandenknarsen, of voortvloeiend uit het gebruik van onaangepaste voeding
- Om hiaten tussen de tanden te verwijderen
- Ongelijke tanden

 

VERZOEK OM TANDVERNISJE

 

Hoe werkt de behandeling eruit?

Aan het begin van de tandarts zal uw tanden op de tandheelkundige overleg. Als er geen tegenstrijdigheden tegen de goedkope tandheelkundige veneers in Praag, de tanden moeten worden voorbereid. De tandartsen zullen malen de tanden en installeren tijdelijke Veneers. Tijdens het volgende bezoek, zijn de permanente Veneers geïnstalleerd.

Is de behandeling pijnlijk?

De Vernisje behandeling is vrijwel pijnloos, maar kan onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden.

Voor hoe lang zal de Vernisje laatste?

Porseleinen veneers duren meestal 5 tot 10 jaar, terwijl de composiet veneers kan duren een jaar of 2. Hoe dan ook elke fineer moet vroeg of laat worden vervangen.
Hoewel Veneers zijn stevig gecementeerd aan de tand, zijn er gevallen van het losmaken en eraf vallen. In dergelijke situaties is het belangrijk om het fineer te houden en onmiddellijk contact op met uw tandarts.

Behandeling Tijd:

Eerste bezoek: voorbereiding van de tanden, maken van afdrukken

Tweede bezoek: installatie van de Veneers

Na de behandeling:

Ondanks de duurzaamheid van fineer, moet u voor hen zorgen door het handhaven van de basisprincipes van de mondhygiëne. Je moet ook niet vergeten de systematische bezoeken aan de tandarts.

 

VERZOEK OM TANDVERNISJE